Catering Hørsholm

MAD UD AF HUSET

Catering / Mad ud af huset / Dinner transportable – Hørsholm og omegn

Café Engelhardt leverer mad ud af huset til alle slags arrangementer i Hørsholm, Kokkedal, Rungsted, Birkerød og Allerød, Nivå, Gl. Holte, Humlebæk og Fredensborg ved min. 15 kuverter.

Vi har mere end 30 års erfaring og laver mad af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sætter en ære i, at dit arrangement bliver vellykket, og at dine gæster oplever maden som spændende og velsmagende.

Vi leverer den færdiglavede mad til den aftalte adresse, og sammen skaber vi rammen for det perfekte arrangement, som dine gæster vil huske dig for.

Få et uforpligtende tilbud på maden til dit næste arrangement

Catering Hørsholm
Mad ud af huset Hørsholm

Forkæl dig selv og dine gæster

Spar besværet med at finde på retter, købe ind og svede i køkkenet i timevis. Med mad ud af huset fra Café Engelhardt kan du være nærværende overfor dine gæster.

Nemt, fleksibelt og ikke mindst: Utrolig velsmagende mad

Dinner transportable Hørsholm
Catering huset Hørsholm

Vi leverer catering til arrangementer og festlige begivenheder – formelle som uformelle

Stort udvalg
Vi laver alle former for anretninger, småretter, fingerfood og buffet. Fortæl os, hvad du gerne vil servere for dine gæster, og vi finder en løsning. Alle (rimelige) ønsker imødekommes. Bliv inspireret af vores catering menu.

Vores kunder kommer ind i restauranten og giver os krammere, fordi de har været så glade for den mad, vi leverede til deres arrangement.

Ismail Ceran

Ejer

Leder du efter et sted at holde dit arrangement

Skal du holde fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb eller et andet festligt arrangement med mad, står vi i Café Engelhardt klar til at forkæle dig og dine gæster i vores restaurant i Hørsholm Midtpunkt.

RÉSERVER ET BORD ONLINE
ELLER RING 22 80 50 90